Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Petra Olli hävisi Rion olympialaisten puolivälierissä kirgisialaiselle Aisuluu Tynybekovalle selvästi pistein 14–7.
Tynybekova karkasi ensimmäisellä jaksolla 0–4 johtoon. Toisella jaksolla Olli lähti aggressiivisemmin liikkeelle, mutta Tynybekova taisteli hyvin ja käänsi hyökkäyksistä pisteitä itselleen.
Olli ei päässyt missään vaiheessa käyttämään itselleen tyypillisiä puikkauksia, joita hän hyödynsi nigerialaista Aminat Oluwafunmilayo Adeniyitä vastaan.
–Se oli varmaa Petran painia, ensimmäinen minuutti tarkkaa. Petralle tyypillisiä puikkauksia paljon, Lappajärven Veikkojen painijaoston jäsen Petri Övermark sanoi ensimmäisen ottelun jälkeen.
Lappajärveläisen mahdollisuudet myös pronssiin kariutuivat, kun Tynybekova hävisi välieränsä Venäjän Valeria Koblovalle.