Kohta jännätään Petra Ollia

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Lappajärvellä valmistaudutaan seuraamaan Petra Ollin otteluja Rion olympialaissa. Painijan väännöt alkavat tänään keskiviikkona kello 17:n jälkeen. Ensimmäinen vastustaja on nigerialainen Aminat Oluwafunmilayo Adeniyi.
Paikallisessa ravintolassa Ksenian tuvassa, joka myös Koskikievarina tunnetaan, oltiin puolilta päivin lounaskiireissä. Samalla valmistauduttiin kisastudion järjestämiseen.
Kun Elena toi lisää muusia lounastajille, televisiossa taituroivat vielä uimarit. Illansuussa huomion keskipisteenä on Lappajärven Veikkoja edustava Olli.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.