Lappajärvi tai Mynämäki nousee Superpesikseen kaudelle 2017

Julkaistu:

Aihe:

Vihdin Pallon luopuminen paikastaan naisten Superpesiksessä lisää panoksia Ykköspesiksen välieräsarjaan. Kilpailun johtoryhmän päätöksellä välierien voittaja, Mynämäen Vesa tai Lappajärven Veikot, nousee Superpesikseen kaudelle 2017.

Runkosarjan viimeinen kierros pelataan lauantaina 13. elokuuta. Mynämäki ja Lappajärvi ovat molemmat 34 pisteellään varmistaneet paikkansa välierissä. Kotietu on sen sijaan vielä kysymysmerkki. Etulyöntiasema on Mynämäellä, jolla on yksi kolmen pisteen voitto enemmän.

Oulun Lipottaret on varmistanut runkosarjan ykköstilan ja nousun Superpesikseen.

Lappajärvi-Vaasa- ja Mynämäki-Roihu-ottelut pelataan molemmat kello 13.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.