Kyläyhdistys osti liikuntatilan

Kyläyhdistys osti liikuntatilan
Kauhavan Alakylän Kyläyhdistys osti Pernaan koulun liikuntatilan irtaimistoineen Kauhavan kaupungilta yhdellä eurolla. Kaupunginhallitus on hyväksynyt Alakylän kyläyhdistyksen tekemän ostotarjouksen. Liikuntatila on asetettu sisäilmaongelmien vuoksi käyttökieltoon, jolloin tilalla ei ole kaupungille arvoa.
Kyläyhdistys hakee liikuntatilan kunnostamiseen Alakylän Kylä Areena yleishyödyllistä investointihanketta, johon haetaan rahoitusta ELY-keskukselta. Hankkeen kustannusarvio on 230 000 euroa. Kuntarahan osuus hankkeessa on enintään 34 500 euroa. Kauhavan kaupunki myönsi kuntarahaosuuden hankkeeseen. Hankehakemus jätetään kesä-heinäkuun aikana. Päätökset hankkeista saadaan aikaisintaan tammikuussa 2017. Kyläyhdistys voi kuitenkin ryhtyä toteuttamaan hanketta jo aikaisemmin niin sanotulla omalla riskillä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.