Crater Rock on täällä taas

Julkaistu:

Aihe:

Kahdeksatta vuotta putkeen järjestettävä Crater Rock -musiikkileiri starttasi sunnuntaina Lappajärven yhteiskoululla. Leirin opettajina toimivat huippumuusikot Timo Kotipelto ja Matias Kupiainen Stratovariuksesta, Kai Hahto Nightwishistä, Pop ja Jazz Konservatorion opettaja Kristian Wahlström ja Sibelius-Akatemiassa opettava Ape Anttila.
Leirillä opetetaan kitaran-, basson- ja rummunsoittoa sekä laulua. Opetusta tarjotaan sekä yksilö- että bändiopetuksena. Päiväopetuksen lisäksi leirillä järjestetään majoittuville oppilaille iltaohjelmaa.
Leirillä on tänä vuonna myös kansainvälistä yhteistyötä, kun yksi oppilas on saapunut Saksan Wackenista. Kansainvälisen yhteistyön lisääminen onkin ollut tavoitteena tapahtuman järjestäjille.
Tänä vuonna innostuneita rock-ja hevimusiikin soittajia on yhteensä 22, joista suurin osa on nuoria, mutta myös aikuisopiskelijoita leiriltä löytyy. Varttuneemmat opiskelijat ovatkin leirin opettajien ja järjestäjien mukaan yhtä lailla tervetulleita joukkoon.
Crater Rock -leiri huipentuu torstaina, jolloin tapahtumassa järjestetään loppukonsertti, jossa soittavat leirillä harjoitelleet opiskelijabändit. Myös leirin opettajat nähdään torstaina lavalla. Konsertti järjestetään kello 17.00 Lappajärven yhteiskoululla ja tapahtuma on ilmainen kaikille.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.