Ajoneuvoyhdistelmä ojaan Vimpelissä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja ja kyydissä ollut apukuljettaja vietiin Seinäjoelle tarkastettavaksi Vimpelin Lakaniementiellä tapahtuneen tieltä suistumisen jälkeen. Ajoneuvossa olleen kaksikon kerrotaan selvinneen onnettomuudesta säikähdyksellä. Ennen lauantain iltayhtätoista tapahtuneessa onnettomuudessa vetoauto suistui kulkusuunnassaan tien oikealle puolelle ojaan. ja kaatui kyljelleen ojan vieressä olevalle pellolle. Ajoneuvo oli onnettomuushetkellä matkalla Vimpelin suunnasta Alajärvelle päin.

Ajoneuvoyhdistelmä oli elintarvikelastissa.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA