Oppilaitosten yhdistymisselvitys tulossa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Alajärven kaupunginhallitus sekä Vimpelin, Evijärven ja Lappajärven kunnanhallitukset pitävät tarkoituksenmukaisena Järviseudun koulutuskuntayhtymän eli Jamin ja Suomen Yrittäjäopiston yhdistymismahdollisuuksien selvittämistä. Kauhavan kaupunginhallitus otti asiaan myönteisen kannan jo alkuvuodesta. Oppilaitosten rehtorit sekä koulutuskuntayhtymän kuntajohtajat puivat yhdistymismahdollisuuksia ja mahdollisia hyötyjä puolestaan toukokuussa

Selvitystyötä on valittu tekemään rehtorit Ylermi Försti Suomen Yrittäjäopistosta ja Jouko Kuismin Jamista. Ensi helmikuun loppuun mennessä valmistuvaksi arvioidun selvitystyön taustalla on Sipilän hallituksen osaamisen ja koulutuksen painopistealue, jonka kärkihankkeisiin kuuluu toisen asteen ammatillisen koulutuksen uudistaminen. Uudistuksen avulla vahvistetaan ammatillisen koulutuksen merkitystä sekä muiden muassa uudistetaan koulutuksen rahoitusta ja rakenteita.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.