Heikkala vahvistaa Kempelettä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Vedon miesten Superpesis-rinkiin kuuluva Olli Heikkala siirtyy ottelukohtaisella sopimuksella miesten Superpesiksessä 13. sijalla olevaan Kempeleen Kiriin. Veteli-Pesiksen kasvatti nähdään tositoimissa jo tänään tiistaina, kun Kempele kohtaa kotikentällään VRJ Service Areenalla Kankaanpään Mailan. Heikkala vahvistaa useista loukkaantumisista kärsivän KeKi:n polttolinjaa.

Kempeleen Kirin pelinjohtaja Juha-Matti Ranta on helpottunut Heikkalan saamisesta joukkueensa riveihin.

-Joukkuettamme on riittävästi koeteltu loukkantumisilla. Iso kiitos Vedolle ja Ollille, että saadaan Olli meitä auttamaan. Tiedän hyvin, mihin mies pystyy.

Ranta toteaa, että Heikkalalle annetaan tietynlainen työrauha tulla peliympyröihin mukaan. 20-vuotiasta nuorukaista ei ole tarkoitus vetää väsyksiin, vaan seurata, miten pelaajan kroppa kestää.

Heikkala kärsi pitkään loukkaantumisista. Hän on pelannut Veto-paidassa kuluvalla kaudella kaksi poikien Superpesis-ottelua, joissa hän on tuonut yhteensä neljä juoksua. Kempele-pestinsä ohella Heikkala nähdään edelleen myös Vedon poikien Superpesis-joukkueessa. Heikkala on aikaisemmin pelannut myös Ykköspesistä Ylivieskan Kuulan riveissä sekä suomensarjaa Kannuksen Urassa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.