Kauhavan, Evijärven ja Lappajärven lukiot mukaan kehittämisverkostoon

Julkaistu:

Aihe:

Opetushallitus on hyväksynyt Kauhavan, Evijärven ja Lappajärven lukioiden hakemukset osallistua Opetushallituksen valtakunnalliseen lukioiden kehittämisverkostoon. Kehittämisverkoston tarkoituksena on pyrkiä uudistamaan ja kehittämään lukioiden tapoja järjestää opetusta, opiskeluympäristöä ja toimintakulttuuria.
Kehitystyöskentely käynnistyy syksyllä 2016 ja verkostoon valitut lukiot kehittävät toimintaansa opetussuunnitelman mukaisesti paikallisten tarpeiden ja lähtökohtien mukaisesti. Verkoston toimintaa ja sen jatkoa arvioidaan ensimmäisen kerran kahden vuoden päästä.
Hakemusten arvioinnissa katsottiin lukioiden arvioita omasta nykytilasta ja kehittämistavoitteista. Valinnassa kiinnitettiin myös huomiota hakijoiden toimintasuunnitelmiin ja tavoiteltuihin tuloksiin. Lisäksi arvioinnissa otettiin huomioon oppilaitosten kattavuus, opetuskieli ja alueellinen kattavuus.
Myös kaikki valitsematta jääneet lukio-opetuksen järjestäjät voivat osallistua paikallisiin kehittämistilaisuuksiin ja olla mukana kehittämässä lukiokoulutusta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.