Jäät lähtivät Lappajärvestä

Jäät ovat lähteneet Lappajärvestä tänään. Asian on todennut Mikko Puro, jolle tehtävä siirtyi viitisen vuotta sitten Matti Karvalalta.
Puron mukaan jäidenlähtö tapahtui yllättävän nopeasti. Siihen vaikuttivat osaltaan sateet sekä yöpakkasten päättyminen. Maanantain navakka tuuli pisti isot jäät liikkeelle ja nosti jäätä kasoiksi rannoille etenkin järven länsipuolella.
Viime keväänä jäidenlähtö oli vieläkin aikaisemmassa, sillä se tapahtui 19. huhtikuuta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.