Vimpelin Metsävisan voitto Anttilalle

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Tänä vuonna 35 vuotta täyttävä koululaisten Metsävisa käytiin helmikuun 3. päivänä. Vimpelin Metsävisan voitti yhteiskoulun 8 B:n Aaro Anttila. Vimpelissä osallistumisen pääpaino on ollut yhdeksäsluokkalaisilla, joten on poikkeuksellista, että kahdeksasluokkalainen voittaa koko kisan.
Metsävisaan ilmoittautui tänä vuonna 383 koulua eli hieman yli puolet maamme yläkouluista. Kisaan osallistui 27 631 oppilasta. 35-vuotiaaseen Metsävisaan on osallistunut tänä vuonna sen miljoonas osallistuja.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.