Veto puolivälieriin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Vedon naisten Korisliiga-joukkue kärsi lauantaina kirvelevän 75–78 -tappion (33–44) Forssan Alkua vastaan pelaamassaan ottelussa. Päätöskierroksen tappio ja Hyvinkään Pontevan samanaikainen voitto Tampereen Pyrinnöstä tiesi sitä, että HyPo kiilasi sarjataulukossa Vedon ohi kahdella pisteellä ja sai suoran välieräpaikan. Vedon kausi jatkuu seuraavaksi puolivälierissä, jossa se saa vastaansa runkosarjassa kuudenneksi sijoittuneen Äänekosken Huiman. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen on tiistaina 22.3. kello 19 Vimpelin liikuntahallilla. Torstaina pelataan Äänekoskella ja lauantaina 26.3. kello 15 Vimpelin liikuntahallilla. Toisen puolivälieräparin muodostavat Forssan Alku ja Tapiolan Honka.
Alun 165-senttinen takamies Candice Warthen heitti ottelussa peräti 30 pistettä. Vedon parhaana palkittiin joukkueensa ainoan tupla-tuplan (19/11) tehnyt sentteri Alexyz Vaioletama. Takamies Cori Coleman pussitti 15 pistettä. 14 pistettä saalistivat laiturit Crystal Bradford ja Tuulia Timo. Päävalmentaja Jarkko Havu oli pettynyt lauantain ottelun lopputulokseen ja runkosarjan kolmanteen sijaan. Hänen mukaansa sarjan kakkostilan ja suoran välieräpaikan saaminen oli joukkueen omissa käsissä.
-Huima ei ole sama joukkue kuin syksyllä. Emme lähde häviämään ottelusarjaa, Havu vakuutti.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.