Piispantarkastus Vimpelissä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin seurakunnassa pidetään perjantaista sunnuntaihin piispantarkastus. Lapuan hiippakunnan piispa Simo Peura vieraili perjantaina aamupäivällä Aapiskujan koululla. Piispa seurueineen tutustui muiden muassa erityisluokkaan. Neljänsien luokkien oppilaat olivat ideoineet kymmenittäin kysymyksiä piispalle, joka oli voinut tutustua kiperiinkin kysymyksiin etukäteen.
Piispantarkastukseen kuuluvia, kaikille avoimia tilaisuuksia ovat lauantainen yleinen seurakuntaneuvottelu sekä sunnuntain piispanmessu lähetyslounaineen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.