Ihan Perheestä jakaa tietoa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Järvi-Pohjanmaan lapsiperheiden vanhemmille on perustettu Facebookiin sivusto, jonka kautta perheet saavat monipuolista ja luotettavaa tietoa lapsiperheitä koskevissa ja kiinnostavissa asioista. Sivusto avautui helmikuun 24. päivänä. Sivuston ylläpitämisestä vastaa seitsenhenkinen moniammatillinen tiimi, jossa on mukana muiden muassa terveydenhoitajia ja liikunnanohjaaja. Sivuja päivitetään jokaisen tiimiläisen oman ammatin näkökulmasta. Sivustosta on haluttu tehdä persoonallinen ja tuttu kanava. Erilaisista tapahtumistakin sivustolla tiedotetaan ja kerrotaan vaikkapa tulevista tapahtumista. Ihan Perheestä -sivuston profiilikuva ja kansikuva on suunniteltu yhteistyössä starttipaja Laiturin nuorten kanssa. Suunnittelutyö sai lisävauhtia Saija Ylisen pitämältä kuvankäsittelykurssilta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.