Purmojärvihiihto on JS-hiihtelyn viimeinen osakilpailu

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Purmojärvihiihto järjestetään Kortesjärvellä sunnuntaina 6. maaliskuuta. Purmojärvihiihto on JS-hiihtelyn viimeinen osakilpailu.
Perinteisellä tyylillä hiihdettävälle 15 kilometrin matkalle lähdetään kello 12. Ilmoittautuminen on paikan päällä kello 11.30 mennessä.
Kilpailukeskus on Purmojärven koululla. Hiihtotapahtumassa on kilpasarjoja naisille ja miehille sekä retkisarja.
JS-hiihtely koostuu neljästä osakilpailusta. Viime viikonvaihteessa hiihdetyistä Kettusaarihiihdosta ja Kraaterihiihdosta sekä tulevana lauantaina hiihdettävästä Viinilaaksohiihtelystä ja sunnuntaina sivakoitavasta Purmojärvihiihdosta. Osakilpailuihin osallistuneitten nopein mies- ja naishiihtäjä palkitaan JS-hiihtelypokaalilla.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA