Käyntimaksu hoitajavastaanotolle

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Järvi-Pohjanmaan perusturvalautakunta on tehnyt päätöksen, jonka mukaan yhteistoiminta-alueella otetaan huhtikuun alusta lähtien käyttöön kymmenen euron suuruinen hoitajavastaanoton käyntimaksu. Asiakasmaksu peritään enintään kolmelta käyntikerralta kalenterivuodessa. Maksua ei kuitenkaan peritä, jos asiakas käy saman vastaanottokäynnin aikana sekä hoitajalla että lääkärillä. Sotaveteraaneilta ja alle 18-vuotiailta ei maksua peritä lainkaan. Myös esimerkiksi äitiys- ja neuvolapalvelut, rokotusohjelman mukaiset rokotukset, muistihoitajan vastaanotto ja opiskelijaterveydenhuolto on rajattu asiakasmaksun ulkopuolelle. Hoitajavastaanotosta perittävä käyntimaksu kartuttaa 691 euron suuruista vuotuista maksukattoa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.