Ensi viikolla hiihdellään kuutamolla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Järvi-Pohjanmaan vapaa-aikapalveluiden järjestämä kuutamohiihtoviikko käynnistyy maanantaina 22. helmikuuta Vimpelissä. Ladulle lähdetään kello 18.30 Vatpakan hiihtomajalta. Hiihtomatka on kolme kilometriä. Tapahtumasta vastaa Ari Takala.

Tiistaina hiihdetään Lehtimäellä, Valkealammelta Jäkälämäen kodalle ja takaisin. Matka on neljä kilometriä. Lisätietoja saa Mika Hoviselta ja Janne Kujalalta.

Keskiviikkona vuorossa on Alajärvi. Jos sää sallii, tapahtuma järjestetään Alajärven jäällä lähtöpaikkana kirkon piha, muussa tapauksessa hiihdetään keskustan kuntoradalla. Matkan voi valita yhden ja viiden kilometrin välillä. Yhteyshenkilönä toimii Kirsti Kivelä.

Mainos

Soinissa torstaina hiihdettävän tapahtuman lähtöpaikkana on yhteistalo ja matka kolme kilometriä. Vastuuhenkilöinä ovat Veikko Väliaho ja Janne Kujala.
Kaikkien tapahtumien ajankohta on kello 18.30 – 21. Kohtaamispaikoilla palavat kotavalkeat tai eränuotiot. Ladut on merkitty ulkotulilla.

Tapahtumissa on tarjolla mehua, makkaraa (ei Alajärvi) ja arvontaa. Alajärvellä ja Soinissa voi hiihtää myös vapaalla tyylillä.
Sääennuste lupaa hiihtosäiden jatkuvan, luvassa on pikkupakkasta ja hieman lunta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.