Järviseudun Sanomat vie suureen viihdekonserttiin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Järviseudun Sanomat järjestää lukijoilleen matkan Kokkolan Talviharmonikan suureen viihdekonserttiin lauantaina 20. helmikuuta. Konsertti tarjoaa yleisölle rakastetuimpia tangojamme ja iskelmiemme ikivihreitä aarteita.

Suomen parhaaksi tango-orkesteriksi nimetty Guardia Nueva ja sen solistit, Saara Aalto ja tangokuningas Teemu Roivainen, esittävät myös musikaalisävelmiä. Konsertissa on luvassa suuren orkesterin loihtimaa musiikin voimaa, mutta myös tulkintojen herkkyyttä. Ennen konsertin alkua on taiteilijatapaaminen, jossa kuullaan solistien ja orkesterin tunnelmia ennen konserttia.

Lukijamatkalle pääsee reitiltä Kortesjärvi, Lappajärvi, Vimpeli ja Evijärvi. Matkalle lähdetään yhdellä bussilla, joten paikkoja on rajoitetusti.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA