Vimpeli lyhentää lainojaan

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Maanantai-iltana vuoden viimeisen kokouksensa pitänyt Vimpelin kunnanvaltuusto käsitteli muiden muassa ensi vuoden talousarviota, joka hyväksyttiin yksimielisesti ja puheenvuoroitta. Ensi vuoden tuloksen arvellaan nousevan ylijäämäiseksi ja olevan 430 009 euroa. Maltillisesti investoiva kunta aikoo lyhentää velkojaan 854 000 euron verran. Pitkäaikaisia lainoja lyhennetään 710 000 eurolla, ja lyhytaikaisiakin 144 000 euroa. Valtuusto päätti jo aiemmin veronkorotuksista. Vimpelin kunnan tuloveroprosentti on ensi vuonna 22,25.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.