Ruukki vähentää 61 työntekijää

Julkaistu:

Aihe:

Teräsyhtiö SSAB:n rakentamisen divisioonan Ruukki Construction vähentää Suomessa 61 työpaikkaa. Lokakuussa alkaneet yhteistoimintaneuvottelut koskivat yli 430 ihmistä eri puolilla Suomea. Yt-neuvottelut koskivat suurinta osaa Ruukki Constructionissa työskentelevistä tuotannon, myynnin ja tukitoimintojen työntekijöistä. Osa tiistaina julkisuuteen kerrotuista työntekijävähennyksistä tehdään eläkejärjestelyin. Energiatehokkaiden rakentamisen ratkaisujen tuotannosta ja myynnistä vastaavalla Ruukki Constructionilla on tuotantolaitoksia eri puolilla Eurooppaa. Suomessa toimipisteitä on muiden muassa Alajärvellä, Vimpelissä, Pietarsaaressa, Peräseinäjoella, Hämeenlinnassa ja Porissa. Alajärven-yksikössä on erikoistuttu sandwich-paneeleihin kun taas Vimpelissä osaaminen keskittyy kattotuotteisiin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.