Urheiluhalli avoinna käyttäjille

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Alajärven Urheiluhallin tilat ovat jälleen käytössä 2. joulukuuta alkaen, kertoo Järvi-Pohjanmaan työhyvinvointipäällikkö Sirkka Rajala tiedotteessaan. Halli on ollut kuntoarvion kohteena ja suljettuna korjaustoimien vuoksi syksyn ajan. Palloiluhallin alapohjasta 26. tammikuuta otetusta materiaalinäytteestä löytyi Työterveyslaitoksen laboratoriossa teetetyissä tutkimuksissa kosteusvauriomikrobeja, jotka tuottavat terveydelle haitallisia homemyrkkyjä.
Tutkimustuloksiin perustuen sisäilman laatua ja terveellisyyttä pyritään parantamaan ilmanpuhdistimilla. Salitilaan asennettiin 7 ilmanpuhdistuslaitetta ja takkahuoneen vaurioitunut seinä korjattiin. Osa tiloista on poistettu käytöstä ja niissä ei saa oleskella tai säilyttää mitään tavaroita.
Tammikuussa, viikoilla 2-3 tehdään kartoitusta tilojen käyttäjille. Tiloissa tehdään myös seurantamittauksia, joilla varmistetaan ilmanpuhdistajien toimivuutta ja sisäilman laatua sekä terveellisyyttä. Tilojen jatkokäyttö arvioidaan helmikuussa.
– On tärkeää, että tiloja käytetään asianmukaisesti, eikä paikkoja tai ilmanpuhdistinkoneita rikota. Jokainen käyttäjä huolehtii, että oman vuoron aikana tiloissa ei oleskele ylimääräisiä ja viimeisen vuoron käyttäjä lukitsee ovet lähtiessään, Rajala peräänkuuluttaa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.