Lukijan mielipideartikkeli:

Evijärven aktiviteettitoiminta erittäin vähäistä

Evijärven aktiviteettitoiminta urheilun ja myös muiden harrastuksien saralta on erittäin vähäistä. Toimintapisteet sijaitsevat jopa satojen kilometrien päässä Evijärvestä, kuten liikuntahallit, jossa voi harrastaa esimerkiksi telinevoimistelua. Evijärvellä ei siihen löydy resursseja.
Toki Evijärveltä löytyy hyvä kuntosali ja muita hienoja asioita, mutta niin kuin aikaisemmin mainitsin, ei löydy kunnon uimahalleja eikä myös esimerkiksi crossiharrastajille ammattimaisia ratoja. Niin ei vanhemmilla ole aikaa, varsinkin jos käy töissä, viedä lapsiaan harrastuksiin: jalkapalloon, jääkiekkoon. Julkiset tieliikennevälineet kulkevat vain kouluun.
Vaikka nuoret haluaisivat harrastaa vaikka jalkapalloa Evijärvellä, se ei ole mahdollista.
Evijärven pitäisi panostaa nuorisourheiluun ja myös aikuisiin enemmän. Liikuntahalli olisi hyvä rakentaa, kun siitä on puhuttu paljon, myös jäähalli.
Asian voisi ehkä parantaa siten, että tosiaan ne oikeasti rakennettaisiin eikä vain puhuttaisi. Uusi maastojuoksupaikka olisi myös poikaa. Siis: enemmän urheilutoimintaa ja aktiviteettejä Evijärvelle.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.