Lukijan mielipideartikkeli:

Eläinrääkkäykseen pitää puuttua

Olen kuullut, että eläinrääkkäys ei ole vähentynyt hirveästi. Netissä on valokuvia, missä on kissa tai koira joka on melkein näännytetty hengiltä. En ymmärrä ihmisiä, jotka ottavat eläimiä haltuunsa, eivätkä huolehdi niistä kunnolla.
Jos meinaa ottaa lemmikin, kannattaa miettiä muutaman kerran, onko valmis huolehtimaan eläimestä.
Eläinrääkkäykseen pitää puuttua ankarasti. Eläinrääkkäyksestä voi saada eläimenhallussapitokiellon tai vankeustuomion, joka on ihan oikein.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.