Keskinen kiipeää korkealle

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärveläislähtöinen Tuomas Keskinen aloittaa sunnuntaina elämänsä seikkailun, maailman korkeimman vuoren valloituksen. Mount Everestille Keskinen nousee Ancara-bändinsä ja rap-artisti Signmarkin kanssa. Marraskuun puolivälin tienoilla Ancara ja Signmark vetävät yhdessä maailman korkeimman rock-keikan.
Maailmanennätyksen tavoittelun lisäksi Rockin´ high –projektilla kerätään rahaa hyväntekeväisyyteen, Nepalin pääkaupungissa Kathmandussa toimivalle lasten ja nuorten musiikkikoululle.
Keskisen ja koko 12-henkisen seurueen matkaa maailman korkeimmalle vuorelle ja siellä soitettavaa rock-keikkaa voi seurata netti-tv:n kautta. Ensi keväänä aiheesta tulee tv-dokumentti.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.