Sydnorin polvivamma päätti kauden

Vimpelin Vedon sentteri Maryah Sydnorin kausi on ohi. 186-senttinen amerikkalaisvahvistus loukkaantui 17.10. Tapiolan Honkaa vastaan pelatussa kotiottelussa Tarkemmissa tutkimuksissa selvisi, että polven eturistisidevamma vaatii leikkaushoitoa. Sydnor ehti pelata Vimpelin väreissä kolme ottelua, joissa hän teki 46 pistettä ja otti 27 levypalloa. Honkaa vastaan hän pelasi 16.12 minuuttia.

Edit. 17:12, kuvan vaihto.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.