Sydnorin polvivamma päätti kauden

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Vedon sentteri Maryah Sydnorin kausi on ohi. 186-senttinen amerikkalaisvahvistus loukkaantui 17.10. Tapiolan Honkaa vastaan pelatussa kotiottelussa Tarkemmissa tutkimuksissa selvisi, että polven eturistisidevamma vaatii leikkaushoitoa. Sydnor ehti pelata Vimpelin väreissä kolme ottelua, joissa hän teki 46 pistettä ja otti 27 levypalloa. Honkaa vastaan hän pelasi 16.12 minuuttia.

Edit. 17:12, kuvan vaihto.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.