Lönnmarkin ura jatkuu

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Veto tiedotti maanantaina tehneensä yksivuotisen jatkosopimuksen Tuomo Lönnmarkin kanssa. Kausi 2016 on Vetelin Urheilijoiden kasvatille pääsarjatasolla jo 13:s. Lönnmark on edustanut Vetoa kaudesta 2003 lähtien. 34-vuotias “Lönni” ehätti jo ilmoittaa pesäpallouransa pääsarjatasolla päättyvän kauteen 2015. Viime kaudella Lönnmark löi runkosarjassa 2+21 juoksua ja toi 25 juoksua. Ylemmissä loppusarjan otteluissa hän löi viisi ja toi kymmenen juoksua.
Veto tiedotti Lönnmarkin sopimuksen julkistamisen yhteydessä, että Kari Kleemola jatkaa miesten Superpesis-joukkueen fysiikkavalmentajana sekä A-poikien joukkueen pelinjohtotiimissä.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.