Oikaisu

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-aluetta käsittelevissä uutisissa on ollut virhe sekä Järviseudun Sanomat -lehdessä että kotisivulla.
Soinin ja Vimpelin kunnanjohtajat Stefan Sundberg ja Anita Paavola lähettivät tiedotteen lehdistölle perjantaina 9.10.2015 kello 12.08 eikä torstaina, kuten uutisissa virheellisesti mainittiin. Asiasta tiedotettiin henkilöstölle perjantaina 9.10.2015 kello 10 lähetetyllä tiedotteella, koska henkilöstön tulee saada tiedotteet ennen mediaa.
Tiedotteessa kerrottiin Soinin ja Vimpelin kunnanjohtajien esitykset kunnanhallituksille Järvi-Pohjanmaan nykymuotoisen yhteistyön päättymisestä joillakin toimialoilla.
Maanantain 12.10.2015 kokouksessa Vimpelin kunnanhallitus päätti esittää kunnanvaltuustolle, että se irtisanoo Järvi-Pohjanmaan teknisen lautakunnan sopimuksen vuoden 2015 aikana, jolloin sopimus päättyy viimeistään 31.12.2016. Samoin hallitus esittää valtuustolle, että se irtisanoo Järvi-Pohjanmaan vapaa-aikalautakunnan sopimuksen tämän vuoden aikana, jolloin sopimus päättyy viimeistään 31.12.2016.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.