Lukijan mielipideartikkeli:

Kesäloman sää

Kesäloman säät olivat todella huonoja. Melkein joka päivä oli viileää eikä lämmintä.
Uimassa ei voinut olla, kun oli kylmiä säitä. Sitten, kun tuli kuuma, ei edes kalassa voinut olla. Koko kesän sää vaihteli koko ajan. Töissäkin oli väliin liian viileä tai kuuma. Peltotöitä oli ärsyttävä tehdä, koska oli liian kuuma.
Sitten kun viileys lähti ja kuumuus tuli, se oli yhtä tuskaa. Koko ajan oli kuuma ja mitään ei voinut tehdä. Automatkat olivat ärsyttäviä, koska oli kuuma. Koko ajan sai avata ikkunoita. Traktoreissakin saivat kaikki ikkunat olla auki.
Sitten taas säät viilenivät. Töissäkin oli parempi olla, kun ei ollut kuuma.
Kesä oli huono, koska säät vaihtelivat ja viljelmät eivät oikein kasvaneet.
Se oli maanviljelijöiden kannalta huono, koska sato voi olla vähäinen.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.