Vimpelin Jouluun odotetaan aineistoa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpeli-Seura julkaisee perinteisen Vimpelin Joulu -lehden, joka ilmestyy joulunavaukseen 29. marraskuuta. Vimpelin Joulu 2015 -lehteen tarkoitettuja materiaaleja voi toimittaa lokakuun loppuun saakka sähköpostin liitetiedostoina osoitteeseen vimpeliseura@gmail.com
Paperikuvia voi viedä skannattavaksi Musakuvaan (apteekin naapurissa) tai toimittaa suoraan joululehden toimitussihteeri Juhani Huopanalle.
Loppuvuodesta 2014 ja vuoden 2015 aikana syntyneiden tai poisnukkuneiden kuvat nimetään/tallennetaan nimen mukaan (maija_malli). Sähköpostin viestiosaan lisätään kuvassa olijan tiedot: poisnukkuneelta koko nimi – myös aiemmat sukunimet-, syntymäaika ja kuolinpäivä. Syntyneeltä koko nimi, syntymäaika ja vanhempien nimet. Lapsen kuvan ja tietojen julkaisuun pitää olla vanhempien lupa. Muista liittää viestiosaan myös kuvan lähettäjän yhteystiedot, jotta voimme tarvittaessa ottaa yhteyttä.
Myös jutut, runot, kuvat, piirrokset ja muu materiaali ovat tervetulleita. Tiedustelut: 044 5759948/Huopana, 040 5575363/Mattila tai 044 5652268/Uusitupa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.