Kirjoita Kortesjärven Joulu -lehteen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kortesjärven Joulu -lehden kokoaminen on jälleen aloitettu. Lehteen otetaan vastaan kirjoituksia ja valokuvia niin kuluneen vuoden tapahtumista kuin myös muistoja ja tarinoita menneitä vuosilta ja vuosikymmeniltä.
Joululehteen tarkoitetun aineiston tulisi olla toimituskunnalla 2. lokakuuta mennessä. Aineistoa voi toimittaa Jouni Mattilalle, Markku Tyynismaalle, Helinä Hirviniemelle tai Marita Mattilalle tai laittaa suoraan joululehden sähköpostiosoitteeseen kortesjarvenjoulu@gmail.com.
Kortesjärven Joulu –lehteä julkaisee Kortesjärven Järvi-Veikot.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.