Lukijan mielipideartikkeli:

Ilkivaltaa Kortesjärvellä

Äly hoi! Kortesjärvellä oli tehty ilkivaltaa pimeän tultua keskiviikkoillan 26.8. kello 22 ja torstaiaamun kello 7 välisenä aikana. Kuuselantien ja Ihamäenkujan risteyksessä oli pitkällä matkalla särjettyjä olutpulloja. Ainakin kolmen Karjalan pullon etiketit löytyivät. Lähinaapurit olivat onneksi lakaisemassa aamulla tietä puhtaaksi. Kiitos nopeasta toiminnasta.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.