Oiva hymyilee Järviseudun elintarvikkeille

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Elintarviketurvallisuus on kohentunut valtakunnallisesti sen jälkeen kun elintarvikelaissa alettiin vuonna 2013 velvoittaa elintarvikkeiden vähittäismyynti- ja tarjoilupaikkojen valvontatietojen avointa julkaisua kuluttajien luettavaksi. Paikalliset valvontaviranomaiset — Järviseudulla Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuolto — ovat kahdessa vuodessa ehtineet tarkastaa arvioitujen riskien perusteella tärkeimmät kohteet, ja tarkastusten tulokset eli Oiva-raportit ovat vapaasti luettavissa Eviran Oivahymy-palvelussa ja yritysten sisäänkäynnin tuntumassa. Järviseutulaisista yrityksistä jokainen on tuoreimmissa raporteissa saanut arvosanakseen oivallisen tai hyvän hymynaaman.

Lue Eviran ylitarkastaja Marina Häggmanin kommentteja muun muassa arvosanojen merkitystä ja yrityksissä useimmin ilmenneitä ongelmia koskien päivän paperilehdestä.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.