Lukijan mielipideartikkeli:

Kyläkuva siistiksi

Nyt kun olemme saaneet Vimpeliin uuden kunnanjohtajan toivon että hän puuttuisi asiaan ja laittaisi kyläkuvan siistiksi. On surkeaa katsella sitä roskien paljoutta mitä vanhan Osuuskaupan, Saarikentän, Nuorisotalon ja Hemilänrannan ympäristössä on. Myös liikennemerkit ja teiden nimet kaipaavat oikaisua. Vaikka talous on tiukka siisteydestä meidän ei tarvitse tinkiä.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.