Talolla tavattiin teatterin ja karaoken merkeissä

Vuotuinen Talolla tavataan –tapahtuma järjestettiin Kortesjärven nuorisoseuralla 26. heinäkuuta. Tällä kertaa ohjelmassa oli muun muassa Iltojen inspiraation sketsiteatteri-esitys Mars ja Venus, Eläkeliiton karaokemestari Jorma Syrjälän laulua, poniratsastusta, Foto-Neitin luontokuvanäyttely ja arvontaa.

Yleisössä istunut Seppo Ylilammi kertoo pitäneensä teatteri- ja karaoke-esityksiä onnistuneina.

–Näytelmä oli rohkea, mutta ei kuitenkaan mennyt yli. Jorma Syrjälä oli puolestaan minulle entuudestaan tuttu Eläkeliiton Kortesjärven yhdistyksen kautta, sillä toimin sen puheenjohtajana. Hän on kehittynyt paljon vuosien varrella.

–Hänellä on todella pehmeä ääni, kertoo vieressä seisova Rauha Vainionpää.

Ensi vuonna nuorisoseura juhlii 120-vuotissyntymäpäiviään.

Lue lisää keskiviikon paperilehdestä.

Jaa juttu: