Petrus Puputin kausi ohi

Loppuverryttelyssä tullut jalkavamma estää Alajärven Ankkureita edustavan Petrus Puputin pelaamisen loppukaudella. Haapajärven Pesä-Kiilojen kasvatin rooli on ollut kärkietenijä. Kuluvalla kaudella pelaamassaan 25 ottelussa 24-vuotias Puputti ehti kirjauttaa tilastoihin 29 tuotua juoksua, yhden lyödyn juoksun sekä 112 kärkilyöntiä.

Puputin korvaaja tulee Ankkureiden omasta pelaajaringistä siirtoajan jo umpeuduttua. Se, kuka Puputin roolin lopulta joukkueessa ottaa, on Ankkureiden pesäpallojaoston varapuheenjohtaja Taavi Kivipellon mukaan vielä valmennusjohdon mietittävänä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.