Veto voitti Jymyn

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Saarikentällä oli kuluvan pesiskesän kotiotteluiden paras tunnelma sunnuntaina. 3 570 katsojaa sai rahoilleen vastinetta, kun isäntäjoukkue kellisti Superpesiksen kestomenestyjän eli Sotkamon Jymyn jaksoin 2–0 (7–5, 2–0). Edellisen kerran Veto onnistui Jymyn kaadossa 27.6.2013 Sotkamon Hiukassa. Saarikentällä Sotkamo oli voitettu edellisen kerran 2.8.2011. Sunnuntain ottelussa Henri Puputti iski 2+2 juoksua ja oli kolmoskopparin tontillakin mies paikallaan. Sunnuntain ottelun tunnelmiin palataan Järviseudun Sanomien keskiviikkona ilmestyvässä numerossa.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.