Koneiden kapina, invaasio sääkartalle

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Meidän perheen Audi laitettiin keväällä myyntiin. Välittömästi, kun ilmoitus julkaistiin, alkoi Kone yskiä. Ja se teki sen tahallaan.
Vuosikausia se on toiminut moitteetta. Noinkin vanhaksi, –vm 1991, ja paljon ajetuksi, mittarissa kohta puoli miljoonaa kilometriä, se on ollut erittäin varmatoiminen ja hyvä auto.
Ensin se alkoi tehdä outoja pikkujuttuja, kuten sellaista, että yhtäkkiä kesken ajon nopeusmittari löpsähti nollaan eikä näyttänyt minkäänlaista nopeutta. Siinä sitten ajoit rattituntumalla ja toivoit, ettei poliisi tule vastaan tutkan kanssa. Olisiko se poliisi uskonut, että Kone on noussut kapinaan, eikä nopeusmittari sen takia toiminut, ja sen tähden ajoit ylinopeutta?
Vähän ajan päästä tuli isompia ongelmia ja jouduttiin ostaa uusi nivel etupäähän. Onneksi varaosa ja vaihto eivät tulleet paljoa maksamaan ja myynti-ilmoituskin sai jäädä voimaan. Tosin yhtään varteenotettavaa ostajaa ei ollut vielä ilmaantunutkaan tämän parin viikon aikana, mutta se lienee sivuseikka.
Pian, noin viikko edellisen operaation jälkeen, Kone antoi ymmärtää, että nyt riittää tämä pelleily ja jätti varusmiespoikani kavereineen tienposkeen. Konepellin alta nousi vinkkerä käry ja sähköt katosivat tyystin. Onneksi Kone oli sen verran hienotunteinen, että kotimaamme puolustajat ennättivät astua palvelukseen ajoissa, eikä kenenkään tarvinnut mennä sotaoikeuteen. Tällä kertaa vika löytyi auton laturista ja sekin korjaantui kohtuullisen helposti, ilman suurempia kustannuksia ja vääntöjä.
Mutta nyt on kyllä jo pakko puhaltaa tämä viheliäinen peli poikki. Onko nyt taivuttava Koneen tahtoon ja otettava pois se myynti-ilmoitus? Uskallammeko odotella rauhassa, mitä se keksii seuraavaksi?
Vai onko tämä kenties yleismaailmallinen ilmiö, onko tekoäly vihdoin nousemassa meidän tietämättämme barrikadeille?
Tästäkin on kyllä nähty vinkkejä, nimittäin 3.6.2015 kello 20.30, kesken television säätiedotuksen, sai meteorologi Joonas Koskela todistaa yhdessä katselijoiden kanssa tapausta, joka varmasti järkytti monia. Järkytys ei johtunut mahdollisesta aurinkoisen ja lämpimän sään ennusteesta vaan siitä, että robottikamera päätti aavemaisesti lipua suoraan lähetykseen ja peitti koko Suomen ja meteorologin hetkeksi kokonaan. Tällä koneella oli ilmiselvästi pahat aikeet ja se tahtoi tehdä asiansa selväksi. Tahtoiko robottikamera jyrätä ihmisen ja valloittaa maan? Katsokaa videoklippi itse Ylen sivuilta ja tehkää omat johtopäätöksenne.
Muistakaa, seuraavan kerran kun verenpainemittarin mansetti tuntuu epätavallisen kireältä, on syytä olla varuillaan, se voi olla merkki jostain suuremmasta…

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.