Jokipallopyttykisassa onnistumisia

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Voltin Veto-fanien eli Erkki Knuuttilan ja Matti Rinta-Hiiron ideoima Jokipallopyttykisa karttui tiistaina Vimpelin Saarikentällä Mikko Kanalan kunnarilla. Kolmen pelatun kotiottelun jälkeen Janne Mäkelällä on tilillään 2+6=8 jokipallojuoksua, Mikko Kanalalla 2+1=3, Severi Lassilalla 1+1=2, Sami Haapakoskella 1+0=1 ja Mikko Haukkalalla 0+1=1. Kolmessa kotiottelussa on lyöty kuusi kunnaria jokipalloilla. Tahti on ennennäkemätön aikaisempiin Voltin miesten palkintokisoihin verrattuna.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.