Kiepsauta Kesäseudulle!

Julkaistu:

Aihe:

Kesä tuo oman kohinansa Järviseudullekin, kun lomailijat ja mökkiläiset nauttivat kesästä ja elämästä. Vaikka paahtaisi töissäkin, voi oman normiarkensa vaihtaa seikkailuksi kauniilla kotiseudulla, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Kesä tuntuu pitkältä, kun sitä elää täysin siemauksin aamusta iltaan toukokuusta syyskuulle!
Mökkipeliä eli mölkkyä on pelattu monta kesää. Innokkaimmat pelaajat jo odottavat pääsevänsä hiomaan heittoaan. Toisilla taas on niin mitta täynnä mölkkyä, että tänä kesänä voisi kokeilla vaikka kaustislaisen Sari Känsälän kehittämää Kiepsu-peliä. Siinä nuoran päihin pujotetut puukuutiot heitetään pingotettuun naruun roikkumaan. Helppoa kuin heinänteko, eli onnistuu jos kaikki menee nappiin!
Eilen julkaistusta Järviseudun Sanomien KesäSeutu-lehdestä Kiepsua ei löydy, mutta sen sijaan paljon menovinkkejä ja monenlaista muuta mukavaa kesäpuuhaa. Lehden sivuilla päästään kurkistamaan muun muassa mökkielämään Lappajärven Korkeasaaressa, Linnahotelliin, ylämaankarjan elämään sekä geokätköille.
KesäSeutu on jaettu tilaajille lehden välissä. Ne, joille lehteä ei tule kotiin kannettuna, voivat noutaa oman kappaleensa ilmaiseksi jakelupisteistä, joista ilmoitetaan myöhemmin.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.