Heijaa, ruusut tulipunaiset…

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven Palvelukoti Maijalassa pidettiin Vapputanssit. Naiset olivat pukeutuneet kukkamekkoihin ja miehet tyylikkäisiin rusetteihin. Topi Rajala ystävineen tahditti tuttuja säveliä, joiden mukaan tanssittiin valssit, tangot, humpat ja onnistuipa jenkkakin.
Tansseissa oli sekahaku, joten kaikki pääsivät tanssimaan. Tanssiminen onnistui pyörätuolillakin tai istuessa kaveria käsistä kiinni pitäen ja musiikin tahdissa liikkuen. Tauon aikana nautittiin simaa ja munkkia. Väki viihtyi ja iloitsi mukavasta vappuaaton iltapäivästä.

djmedia:20

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.