Ministeri Risikko kävi Järviseudulla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kunta- ja liikenneministeri Paula Risikko (kok) vieraili kiirastorstaina Lappajärvellä ja Vimpelissä.
Lappajärvellä puheen aiheiksi nousivat muun muassa lähestyvät eduskuntavaalit ja tiestön kunto.
–Tieasiat tulevat esiin aina, kun olen ihmisten kanssa juttusilla. Niistä tulee vielä enemmän puhetta kuin sosiaali- ja terveyspuolen asioista, joista aiemmassa ministerin tehtävässäni vastasin, Risikko totesi Lappajärvellä.
Hän kertoi kokoavansa listaa huonokuntoisista teistä aina, kun eri puolilla maata liikkuu. Risikko lähettää listat paikallisille ely-keskuksille, jotka jakavat tiemäärärahoja.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.