Järviseudun Sanomat on suurin edelleen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Media Audit Finland Oy on tarkastanut lehtien levikit. Uusimmat tilastot osoittavat, että Järviseudun Sanomat on edelleen sarjassaan Suomen suurilevikkisin paikallislehti.

Järviseudun Sanomien kokonaislevikki on 7076 kappaletta. Kerran viikossa ilmestyvien sarjassa Nykypäivän levikki on 20 009 kappaletta, mutta se ei ole paikallislehti. Sarjassa on myös uusi tulokas, Seutulehti UutisOiva 8748 kappaleen levikillään. Torstaisin ilmestyvä Seutulehti UutisOiva on kahden lehden, Hämeenkyrön Sanomien ja Pohjois-Satakunnan yhdistetty torstainumero.

Järviseudun Sanomat on sarjassaan suurin paitsi levikiltään, myös sivukooltaan. Kaikki muut kerran viikossa ilmestyvät paikallislehdet ilmestyvät puolta pienemmässä sivukoossa eli tabloid-koossa.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.