Vimpeli-Seura kokoaa autourheilun historiaa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelissä on kautta aikojen kunnostauduttu autourheilun saralla ja Vimpeli-Seurassa päätettiin aloittaa projekti, jossa tätä värikästä historiaa aletaan kokoamaan yhteen. Tällä hetkellä on meneillään aineiston keruu ja kuntalaisia haastetaan kaivamaan vanhoja valokuva-albumeja ja leikekirjoja esille, myös muistelukset ja liikkuva kuva kiinnostaa. Skannaus ja kirjoitusapua saat ottamalla yhteyttä seuran puuhamiehiin Juhani Mattila p. 040 557 5363 ja Juhani Huopana p. 044 575 9948. Materiaalia voi lähettää myös sähköisessä muodossa osoitteeseen vimpeliseura@gmail.com.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.