Lukijan mielipideartikkeli:

Yhteinen päätös

Eduskuntavaalien varsinaiseen äänestyspäivään on aikaa reilu kolme viikkoa.
Ehdokkaat kiertävät ahkerasti maakuntaa. Olen saanut seurata läheltä ehdokkaiden työtä. Viime vaaleissa edustamani puolue menetti kannatustaan roimasti. Nyt gallupit näyttävät ihan toisenlaisia lukuja. Tunnelma on hyvä.
Meidän täällä Järviseudulla ja Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella tulee löytää yhteinen sävel ketä äänestämme, vain siten meillä on mahdollista saada yksi ehdokas läpi. Minä olen puolueen ja ehdokkaani valinnut.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.