Lukijan mielipideartikkeli:

Ei päästy kylpylään

Ihmettelen paikallisen kylpylän toimintaa ulkopaikkakuntalaisen silmin. Kävimme hiihtolomaviikollakin Lappajärvellä ja tarkoituksena oli käydä “päiväreissulla” kylpylässä vähän rentoutumassa. Vastaanotosta kerrottiin silloin yllättäen, että kylpylä ei ole avoinna ulkopuolisille. Lähdimme pettyneenä takaisin kotikaupunkiin.
Tänään soitin uudestaan ko. paikkaan ja sieltä kerrottiin että yleisövuorot ovat auki vain kahtena päivänä viikossa ja muulloin sinne ei pääse. Onko kylpylällä varaa luopua maksavista asiakkaista? Melko usein kun ollaan jossain kylpylässä, niin alkaa nälkä näppimään. Eli yleensä ruokaillaan samalla reissulla. Tuntuu väärältä, että paikkakuntalaisetkaan eivät saa kylpyläpalveluja käyttää?! Haluaisin tietää, että mikä on perimmäinen syy, että kylpylä on auki vain majoittujille?

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.