Tervetuloa kahvittelemaan!

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven keskustassa on valitettavasti postin jakeluhäiriön takia lehti jäänyt tulematta nyt aamulla. Lehtemme jaetaan siten päiväkannossa.

Tänään Talvikierroksemme päättyy kahvitukseen toimituksemme edustalle klo 12-14. Arvonnassa on mahdollisuus voittaa oman pituutensa kahvia. Illalla klo 18 pidämme asiakasillan kaikille ilmoittajille Koskikievarissa. Iltaan osallistuneiden kesken arvotaan ilmoituspaketti.

Lämpimästi tervetuloa kahvittelemaan ja tapaamaan lehtemme henkilökuntaa!

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.