Lukijan mielipideartikkeli:

Evijärveläisten peruspalvelut ja omaisuus ovat muuttamassa muualle?

Evijärvellä ollaan huolissaan tiedoista, joiden mukaan mahdollinen kuntaliitos Kauhavan kanssa veisi mennessään terveysaseman ja lukion lisäksi myös yläkoulun ja kirjaston. Hanhikosken rahatkin ovat liipaisimella. Surullista.
Parikymmentä vuotta sitten vallitsi kunnassamme samantyyppinen meininki. Tuolloin myytiin pilkkahintaan kunnan/kuntalaisten sataprosenttisesti omistama Evijärven Energia Oy samaan ilmansuuntaan, johon evijärveläisten terveys-, koulutus- ja kirjastopalveluita ollaan siirtämässä nyt, kevättalvella 2015.
Tuolloin, noin 20 vuotta sitten tehdystä hätiköidystä kunnan energiayhtiön poisluovutuksesta alkoikin Evijärven talouden alamäki.
Nyt olisi aika evijärveläisten, kunnallisten terveyspalveluita käyttävien, pienten koululaisten vanhempien sekä kirjaston palveluita arvostavien syytä pikaisesti ottaa yhteyttä omaan kuntapäättäjäänsä. Ettei syntyisi samanlaista, kuntalaisten kannalta vieläkin kohtalokkaampaa vahinkoa kuin parikymmentä vuotta sitten.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.