Kaupunki tukee Ankkureita myös tulevalla kaudella

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kaupunginhallitus hyväksyi kokouksessaan maanantaina Alajärven Ankkurit ry:n pesäpallojaoston esityksen yhteistyösopimuksesta vuodelle 2015. Kaupunki maksaa Ankkureille yhteistyösopimuksesta 8.000 euroa. Määräraha kohdennetaan kaupunginhallituksen vuoden 2015 avustusmäärärahoista.
Alajärven kaupungin ja Alajärven Ankkurit ry:n pesäpallojaoston välillä on ollut vuosia erilaisia yhteistyön muotoja. Viime vuonna avustusmääräraha laski tasapainottamisohjelman mukaisesti 10 000 eurosta 8 000 euroon.
Ankkurit perusteli yhteistyösopimusta seuraavasti: ”Alajärven yksi valtakunnallisesti tunnetuimmista näkyvyyden tuojista on Alajärven Ankkureiden pesäpallon edustusjoukkue. Kauden 2012 mediatilastojen mukaan Alajärven Ankkureiden Superpesisjoukkueesta oli juttuja ja kuvia maakuntalehdissä ympäri Suomen kohtuullisen kokoisen omakoti-talon neliömäärä, eli noin 120 m2. Edellisillä Superpesiskausilla Ankkureiden otteluita koti- ja vierasotteluissa on seurannut noin 35000 katsojaa. Ankkureiden suosituilla kotisivuilla käy yli 400000 vierailijaa vuodessa. Lisäksi esimerkiksi Urheiluruudun sunnuntain lähetykset keräävät noin 900000 katsojaa.
Ankkureiden pesäpallojaosto maksaa alajärveläisille pelaajille, valmentajille ja työntekijöille kunnallisveron alaisia palkkoja 73000 euroa vuonna 2015 sekä maksaa kaupungille urheiluhallin käyttömaksuja arvioilta 4500 euroa. Ankkureiden Superpesistoiminnan vuosittaiset ostot alajärveläisistä yrityksistä ovat noin 40000 euroa.”
Kaupunki saa yhteistyösopimuksen ansiosta mainoksensa pelipaitojen selkämykseen, kentänlaitamainoksen katsomon sisäkaareen, kaksi superpesispelaajaa tai pelinjohtajaa markkinointitehtäviin päiväksi, otteluisännyyden Superpesiksen kotiotteluun, logonsa kaikkiin otteluilmoituksiin ja mainoslinkin Ankkureiden kotisivulle.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.