Rattijuoppo Alajärvellä ja Pietarsaaressa

Pohjanmaan poliisilaitos:

Eilen klo 15.59 Alajärvellä Sotkantiellä kuljetti keski-ikäinen paikkakuntalainen mies pakettiautoa päihtyneenä. Mies puhalsi poliisin alkometriin rattijuopumuksen lukemat. Miehellä oli kyydissään yksi matkustaja.

Pietarsaaressa rattijuoppo jäi kiinni puolen yön aikaan. Kuljettaja puhalsi 2.24 o/oo. Hän oli syyllistynyt yksityisasunnossa pahoinpitelyyn aiemmin ja poistuessaan ottanut luvatta auton käyttöönsä. Kuljettaja tuotiin poliisivankilaan kiinniotettuna.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.