Takala perussuomalaisista keskustaan

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpeliläinen kunnanvaltuutettu Hannu Takala erosi lauantaina perussuomalaisista ja liittyi keskustan riveihin. Viime viikonloppuna tekemäänsä ratkaisua Takala kertoo miettineensä jo kesästä lähtien. Hän toteaa, ettei ole tyytyväinen Vimpelin perussuomalaisten nykyiseen poliittiseen toimeliaisuuteen. Takalan eron jälkeen perussuomalaisilla on neljä valtuustopaikkaa Vimpelissä kun taas keskustan valtuutettujen määrä nousee yhdeksään. Valtuustossa on kaikkiaan 21 jäsentä.

Kunnanhallituksen puheenjohtajan tehtävät Takala jätti maanantaina. Tammikuun 26. päivänä kokoontuva Vimpelin valtuusto valitsee puheenjohtajiston sekä kunnanvaltuustoon että -hallitukseen. Myös kunnanvaltuuston puheenjohtaja vaihtuu. Kunnanvaltuuston puheenjohtajana vuodesta 2005 lähtien toiminut Kari Lakaniemi (kesk) ilmoitti vuooden 2014 viimeisessä kokouksessa eroavansa kunnanvaltuutetun tehtävästä.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.